top of page
  • Forfatterens bildeAdmin

Silketrykk versus digitalt: velg riktig trykkteknikk for din situasjon

Oppdatert: 20. mar. 2023

Flagg er kommunikasjonsverktøyet for å få din bedrift til å skille seg ut. Flaggbutikk er flaggspesialisten i Norge og langt utenfor og vi er de eneste med silketrykk produksjonslinje.

I vår nettbutikk skiller vi mellom silketrykte flagg og digitaltrykte flagg.

I denne artikkelen forklarer vi forskjellene slik at du kan ta det beste valget!


Hvordan fungerer silketrykkteknikken og hvordan fungerer digitaltrykkteknikken? Silketrykk er en håndverksmessig produksjonsmetode som fortsatt er aktuell i dag. Denne autentiske metoden for silketrykk gjør Flaggbutikk unik og vi er stolte av den. Vi bruker hovedsakelig vårt silketrykk til produksjon av store opplag av flagg og stoff. Digitaltrykk er spesielt egnet for mindre opplag med komplekse design.


Din bedriftsidentitet vises perfekt. Trenger du store mengder flagg som perfekt gjenspeiler bedriftens identitet? Da tilbyr vårt silketrykk løsningen. Foretrekker du rask levering av en håndfull produkter? Da tilbyr sannsynligvis våre digitale trykkløsninger den beste løsningen.


Velg de mest intense fargene Den største fordelen med silketrykk er at fargene kan nærmes nærmest og at gjennomstrømningen er 100 %. Vi bruker PMS fargesystem for silketrykk. Så hvis du leter etter stoff- eller flaggprodukter som best viser frem fargene i husets stil, finnes det ingen bedre metode enn silketrykk.


Billig for store mengder flagg I produksjonsprosessen av silketrykk tar det mye tid å lage silketrykkrammer i full størrelse: forberedelseskostnadene er høye. Når den er laget, kan en silketrykkramme brukes nesten i det uendelige. Prisen per vare synker raskt ved høye volumer. Dette gjør silketrykk interessant for store opplag. I silketrykk blir malingen så å si presset gjennom lerretet. Gjennomstrømningen er 100 % med silketrykkproduksjonsmetoden, mens ved digitaltrykk varierer dette mellom 80 % og 95 %.Små bestillinger til en konkurransedyktig pris Noen ganger er digitaltrykk den beste løsningen for din situasjon. Driver du en liten bedrift og trenger få flagg? Eller leter du etter et midlertidig flagg eller lerret til en markedsføringskampanje eller annet uttrykk? Velg deretter digitaltrykk. Dette er mye billigere og vi kan også levere det raskt. Takket være våre digitale utskriftsløsninger kan vi også oppnå de beste resultatene i fullfarge. Når et flagg- eller tøyprodukt inneholder mange forskjellige farger, er det vanskeligere å lage dette med silketrykk. Ved silketrykk kreves det en ny produksjonsramme for hver farge. Den digitale utskriften tilbyr den beste løsningen for disse utskriftsjobbene.Bredt utvalg av stofftyper Flaggbutikk har et bredt utvalg av stoffer. Stoffene skiller seg fra hverandre når det gjelder slitestyrke og utseende. For eksempel tilbyr vi materialet PETFLAG. Denne bærekraftige typen stoff er laget av resirkulerte PET-flasker. I tillegg tilbyr Flaggbutikk også mer vanlige stofftyper som Poly-Glans og LongLife. For å komme frem til det beste valget i din situasjon er det viktig å vurdere blant annet antall dager flagget skal henge. Våre spesialister kan informere deg nærmere om dette. De kan sende stoffprøver slik at du vet nøyaktig hvilket materiale du kan forvente.


Bestill fra Flaggbutikk Hos oss kan du velge mellom et bredt utvalg av flagg- og stoffprodukter som vi har på lager. Via bestillingsmodulen i vår nettbutikk kan du enkelt legge til en firmalogo eller ditt eget design på flaggene. Vi vil da trykke produktet ditt digitalt. På denne måten får du raskt og enkelt et unikt design hjemme. På grunn av de uendelige mulighetene jobber vi utelukkende på tilbudsbasis for våre silketrykkprodukter. Våre spesialister gir deg gjerne et skreddersydd tilbud.


Kontakt oss Vi i Flaggbutikk forstår som ingen andre: hver kunde er unik og har sine egne ønsker og forventninger. Derfor hjelper vi deg gjerne ved å tenke aktivt med. Du kan kontakte oss via vår chat eller e-post: flaggbutikk@vkhn.no
44 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page