top of page

BORDFLAGG

Et bord logo, beach, høykant eller internasjonalt flagg, kan du bestiller hos flaggbutikk

Et bordflagg for din bedrift

Har du noe å si? Da foretrekker du å rope det fra hustakene. Du pakker store kommunikasjonsmidler for å oppnå størst mulig rekkevidde. Har du noen gang tenkt på å bruke bordflagg? Det er nettopp dette subtile kommunikasjonsmiddelet som kan være din frelse. Ved å bruke flere bordflagg kan du veldig subtilt trekke oppmerksomheten til meldingen din flere ganger. Veldig viktig, fordi repetisjon får en melding til å holde seg bedre. Bruk dem for eksempel på forretningsarrangementer som en konferanse, en messe eller et nettverksmøte.

Dekorer plass med et bordflagg

Med bordflagg kan du dekorere et rom på et øyeblikk. Vil for eksempel faren din bli Abraham, og arrangerer du et stort selskap? Ha et bordflagg trykt med en ung versjon av faren din. Tallet 50 skal selvfølgelig ikke mangle. Mulighetene er uendelige, fordi vi kan trykke hva som helst på bordflaggene. Fra ditt eget design til et standardbilde fra bildebanken vår. For eksempel det norske flagget, bare for pulten din.

Bestill bordflagg

Vi har bordflagg i forskjellige typer og størrelser: et rett format, et vertikalt format og et beachflagg. I tillegg til flagget har vi også forskjellige typer bordstativ. Vi legger alltid utskriften på lerretet knivskarpt. For dette, lever ditt eget design eller la våre spesialister lage et slående design for deg.

Oversikt alle Bordflagg

Klikk på bildet for mer informasjon
Bordflagg-internasjonalt-FB.png

UTENLANDSKE BORDFLAGG

Fra:

NOK 111

bordflagg-steel-2.png

NAVNEVIMPEL BORDFLAGG

Fra:

NOK 43

beach bordflagg.png

BEACH BORDFLAGG

Fra:

NOK 94

logo bordflagg kopie.png

LOGO BORDFLAGG

Fra:

NOK 111

høykant_bordflagg flaggbutikk.no.png

HØYKANT BORDFLAGG

Fra:

NOK 43

Bordstang farge.png

BORDFLAGG UTSTYR

Fra:

NOK 50

bottom of page