top of page

BÆREKRAFTIG

pet.png
                                                         NYHET!!!
                     Flagg produsert av resirkulerte PET-flasker

 

Bærekraftig innovasjon!!

 

Hvert år bruker vi til sammen nesten en og en halv milliard plastflasker. Det er mer enn 80 flasker per person. Som den første i verden bruker vi disse flaskene til å lage et pent vaiende flagg, med ditt design.

Materialet består av 100 % polyester, produsert av PET-flasker. Flaskene samles inn i supermarkeder og ved resirkuleringsstasjoner. Flaskene flises deretter opp til små flak av PET-plast. Ved oppvarming av disse flakene dannes det flytende plast, som deretter spennes ut til meterlange tråder. Denne tråden brukes så til å veve stoffet som vi til slutt trykker ditt design på. 

 

Disse er kun tilgjengelige hos Flaggbutikk, og ingen andre steder i verden.

 

Er bedriftens samfunnsansvar et viktig tema for din bedrift?

 

Velg i så fall et produkt fra PETFLAGG hos Van Kaam Handel AS. Som eneste bedrift i verden leverer vi flagg og reklamebannere laget av PET-flasker.

PET-plasten smeltes og gjøres om til meterlange tråder som stoffet veves av: dette er utgangspunktet for et bærekraftig PETFLAGG-produkt. Det hvite stoffet leveres til oss på rull, og vi trykker ditt design på det. Slik får du ditt eget bærekraftige flagg eller reklamebanner, laget av resirkulert PET-flasker. Et flagg, banner, strandflagg, megareklameflagg eller innendørsbanner: mulighetene er ubegrensede. Tilgjengelige i aller formater og til alle bruksområder.

Be om et tilbud nå, vi hjelper deg gjerne med bedriftens samfunnsansvar-strategi.

Oversikt alle bærekraftige produkter

Klikk på bildet for mer informasjon
EKO fasade flagg.png

EKO Fasade 

Fra:

NOK 499

EKO flagg-1.png

EKO Flagg

Fra:

NOK 999

EKO_hoykant_flagg-1.png

EKO Høykant

Fra:

NOK 899

EKO beachflagg.png

EKO Beach

Fra:

NOK 699

bottom of page