Optimal oppmerksomhet med bannerflagg

Bannerflagg gir et staselig utseende på bedriftens lokaler. Den store lerretsoverflaten gir deg nok plass til å vise firmanavn, logo eller slagord på riktig måte. Så vil du virkelig skille deg ut med bannerflagg? Vi gir deg gjerne tips og råd om valg av det perfekte flagget og optimal utnyttelse av masten din.Bannerflagg kontra høyformatmastflagg: hva er forskjellen?


På nettsiden vår finner du to versjoner når det kommer til langstrakte flagg: masteflagget i høyformat og bannerflagget. Forskjellen ligger i fjæringssystemet og tilhørende finish. Et masteflagg i høyformat passer for en flaggstang uten bannerholder og har en lignende finish som et standard flagg i rett format. Fordi flagget kan blafre fritt, gir det en tradisjonell flaggfølelse, men med mer overflate for din bedriftslogo eller annet trykk. Bannerflagget tilhører en mast med bannerholder. Bannerholderen har en brakett, vanligvis en tynn stang, som flagget kan festes til. For å feste et flagg på støttebenet må flagget ha en åpen søm øverst eller en snor som flagget kan festes med på støttebenet. Takket være bannerholderen er trykket ditt alltid godt lesbart, selv når det ikke er vind. I tillegg gir det et staselig utseende. En bannerholder er standard utstyrt med en roterende topp, slik at flagget alltid snur med vinden. En bannermast med fast bannerholder kan alltid vippes, slik at flagget kan skiftes ut eller fjernes fra masten.


Hvordan velger du riktig finish for bannerflagget ditt?

Ved bestilling av bannerflagg velger du finishen som matcher masten din. Hos Flaggbutikk kan du velge mellom en åpen søm av flerrfri bruddbånd, en åpen søm av stoff eller en senekonfekt. Forskjellen på en åpen søm fra et flerrfri bruddbånd eller et stoff er blant annet et designspørsmål: En søm fra flerrfri bruddbåndet er alltid hvit og kan derfor skille seg ut mot et fargerikt design. Med en åpen søm fra stoff, fortsetter fargen på designet inn i den åpne sømmen. Senemontasjen gjelder kun eksisterende master med bannerholder som krever senemontering: da er det en spalte i holderen som snoren må trekkes gjennom.


Les også: Velg riktig flaggstørrelse for masten din