top of page
  • Forfatterens bildeAdmin

Optimal oppmerksomhet med bannerflagg

Bannerflagg gir et staselig utseende på bedriftens lokaler. Den store lerretsoverflaten gir deg nok plass til å vise firmanavn, logo eller slagord på riktig måte. Så vil du virkelig skille deg ut med bannerflagg? Vi gir deg gjerne tips og råd om valg av det perfekte flagget og optimal utnyttelse av masten din.Bannerflagg kontra høyformatmastflagg: hva er forskjellen?


På nettsiden vår finner du to versjoner når det kommer til langstrakte flagg: masteflagget i høyformat og bannerflagget. Forskjellen ligger i fjæringssystemet og tilhørende finish. Et masteflagg i høyformat passer for en flaggstang uten bannerholder og har en lignende finish som et standard flagg i rett format. Fordi flagget kan blafre fritt, gir det en tradisjonell flaggfølelse, men med mer overflate for din bedriftslogo eller annet trykk. Bannerflagget tilhører en mast med bannerholder. Bannerholderen har en brakett, vanligvis en tynn stang, som flagget kan festes til. For å feste et flagg på støttebenet må flagget ha en åpen søm øverst eller en snor som flagget kan festes med på støttebenet. Takket være bannerholderen er trykket ditt alltid godt lesbart, selv når det ikke er vind. I tillegg gir det et staselig utseende. En bannerholder er standard utstyrt med en roterende topp, slik at flagget alltid snur med vinden. En bannermast med fast bannerholder kan alltid vippes, slik at flagget kan skiftes ut eller fjernes fra masten.


Hvordan velger du riktig finish for bannerflagget ditt?

Ved bestilling av bannerflagg velger du finishen som matcher masten din. Hos Flaggbutikk kan du velge mellom en åpen søm av flerrfri bruddbånd, en åpen søm av stoff eller en senekonfekt. Forskjellen på en åpen søm fra et flerrfri bruddbånd eller et stoff er blant annet et designspørsmål: En søm fra flerrfri bruddbåndet er alltid hvit og kan derfor skille seg ut mot et fargerikt design. Med en åpen søm fra stoff, fortsetter fargen på designet inn i den åpne sømmen. Senemontasjen gjelder kun eksisterende master med bannerholder som krever senemontering: da er det en spalte i holderen som snoren må trekkes gjennom.Hold alltid tilstrekkelig avstand mellom mastene dersom du plasserer flere bannermaster ved siden av hverandre


Slik plasserer du flere bannermaster ved siden av hverandre

Plassere flere master på rad? Sørg alltid for at det er tilstrekkelig avstand mellom mastene. Ved bannermaster er dette generelt alltid minst 2x150 cm, slik at bannerholderne aldri kan berøre hverandre. For et godt resultat anbefaler våre eksperter å ta minst 4 meter mellom mastene. Er du i tvil om situasjonen på eiendommen din? Ekspertene våre tenker gjerne sammen med deg om hvordan du best kan skille deg ut med bannerflagg.


En heisbar bannerholder, det fleksible alternativet

Ønsker du å vise et bannerflagg som standard, men bytte til et landsflagg ved spesielle anledninger som 17. mai? Da er flaggstangen med heisbar bannerholder en løsning. Med en vanlig bannermast festes bannerholderen i toppen av masten, slik at det ikke er mulig å henge et landsflagg. Flaggstangen med løftebannerholder er fleksibel og allsidig og kan henge begge typer flagg. Og takket være den innvendige vinsjen med sveiv trenger du aldri å senke masten når du bytter flagg, men du kan enkelt bytte ut flagget. Slik kan du skille deg ut på ulike måter med bannerflagg hele året. Flaggstangen med løftebannerholder er tilgjengelig i aluminium og polyester.


Bannerstangen er et staselig og eksklusivt alternativ til den vanlige bannerstangen


Bannermaster med dobbel brakett Vårt nettteam blir noen ganger bedt om bannermaster med dobbel brakett. Flagget festes da mellom to horisontale stenger, både nederst og øverst. Flaggbutikk har bevisst ikke dette systemet i sitt sortiment. Dette systemet sørger for at flagget fanger mye mer vind. Sjansen for betydelige skader på masten er meget stor på denne måten! Erfaring viser at et flagg ikke egner seg til å henge på denne måten. Vil du fortsatt lage en staselig mast og samme effekt? Vår masteekspert gir deg gjerne personlige råd om Bannerstangen.

Kontakt oss for mer informasjon.


Godt vedlikehold sikrer lang levetid Flagg som henger ute 24/7 må tåle mye på grunn av værforhold som vind og UV-stråling. I gjennomsnitt varer et flagg som er flagget permanent i 3 til 4 måneder. Forsiktig bruk kan forlenge levetiden til et flagg. Med disse tipsene kan du holde flagget vakkert lenger: *Ved vindstyrke 6 eller høyere, senk flaggene. *Reparer løse falder og hindre at flaggene dine slites. *Henger ikke flagget ditt fra masten? Brett alltid flagget løst (ikke brett det vått) og oppbevar det på et tørt sted. *Vil du vaske flagget ditt? Dette er mulig med et mildt vaskemiddel ved 40 °C. La så flaggduken tørke sakte.Bestill dine bannerflagg enkelt på nett via nettbutikken. Har du spørsmål eller ønsker du råd om å skille deg ut med bannerflagg? Ta gjerne kontakt med vårt nettteam via e-post flaggbutikk@vkhn.no

Vi hjelper deg gjerne.

43 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments