top of page

SAME OG 
KVENFLAGG

Leter du etter det samisk eller kvenflagget eller vimpel til flaggstangen, på fasaden, på båten eller på bordet?

Hos Flaggbutikk er du garantert et sameflagg med et slående utseende. Det samisk eller kvenflagget fra Flaggbutikk er fargeekte, vind-, vann- og UV-bestandig. Hos Flaggbutikk er du sikret enkel og langvarig bruk av flagget ditt. Takket være den flotte trykketeknikken forblir de lyse fargene til det norske flagget slående for langvarig flaggmoro!

Ønsker du å kjøpe Samisk eller kvenflagg?

Sameflagg til flaggstangen, på fasaden eller på båten er levert av Flaggbutikk fra den sterke flaggduken Spun-Poly, dette spesielle polyesterstoffet varer 20 % lenger enn andre typer stoff. Bordflagget er laget av Acetate silke, så dette samisk flagget består av 100% polyester. Det sameflagget til bordet, båten eller fasaden er av beste kvalitet.

Vi kan garantere denne kvaliteten gjennom mange års erfaring med trykking av flagg, både silketrykk og digitalt. Vi bruker kun materialer av høy kvalitet. Flaggene våre har høy standard med flerrfri bruddbånd og stropp/snor for enkel og komfortabel bruk. De samisk flaggene for flaggstenger fra 5 meter er utstyrt med flerrfri bruddbånd og klips for enkel heising av flagget. Ta det samisk flagget til Flaggbutikk på båten din når du skal seile i Norge eller heng sameflagg på fasaden eller i masten.

Same fasadestang.PNG

Flagg

Fra:

NOK 499

Inklusive MVA
fasade same vimpel.PNG

Vimpler

Fra:

NOK 620

Inklusive MVA
Kven fasadestang.PNG

Flagg

Fra:

NOK 399

Inklusive MVA
fasade vimpel.PNG

Vimpler

Fra:

NOK 620

Inklusive MVA
bottom of page