top of page
  • Forfatterens bildeAdmin

Velkommen til vår fornyede nettbutikk på flaggbutikk.no

Velkommen til nye Flaggbutikk.no! Med den pålitelige kvaliteten som du er vant til fra Flaggbutikk, men i et helt nytt utseende. Vi kan tenke oss at det krever litt tilvenning og derfor hjelper vi deg gjerne på vei i vår nye nettbutikk! Etter måneder med hardt arbeid, er tiden endelig inne og vi er i gang med vår nye nettside! En stor milepæl for vårt selskap fordi vi ønsket å lage en nettplattform som vi inspirerer deg som kunde med produktene våre. Vi la merke til at mange kunder kjenner oss fra flaggene våre, men at vi gjør mye mer enn det er ennå ikke allment kjent. På den fornyede Flaggbutikk.no vil vi inspirere deg som kunde med vårt overraskende produktutvalg og bruksområder av produkter til både bedrift og privat bruk. Fornyet nettbutikk: hva er annerledes? Den nye nettbutikken gir deg som kunde mange nye muligheter. Med en annen inndeling av produktutvalget, en forbedret søkefunksjon og et brukervennlig design, sikrer vi at du umiddelbart finner det du leter etter. Vi inspirerer deg også med overraskende innhold og du kan enkelt legge inn en bestilling innen 2 minutter. På grunn av det brukervennlige designet kan du bestille innen 2 minutter!


Alle nye funksjoner på et øyeblikk

• Å bestille produkter er enklere og raskere. • Vår nettside er nå også brukervennlig på mobil. • Med en konto kan du enkelt legge inn en gjentatt bestilling. • Mer inspirasjon til bruk av produkter fra vårt sortiment.


Finner du ikke noe? Vi hjelper deg gjerne! Kan du ikke opprette en konto eller finner du ikke noe? Vi hjelper deg gjerne!

Våre ansatte hjelper deg gjerne på kontordager mellom 07.30 og 16.30 via chatten eller kontaktskjemaet.

15 visninger0 kommentarer

Bình luận


bottom of page