top of page
  • Forfatterens bildeAdmin

Vaier fra venstre eller høyre - velg riktig flagg!


Flagg er vanligvis trykket enkeltsidig eller trykket på flaggduk med trykk på baksiden. Dette betyr at logoen eller trykket er synlig fra begge sider, men en av dem er et speilbilde.
Høykant flagg på stang

Flagg er vanligvis trykket enkeltsidig eller trykket på flaggduk med trykk på baksiden. Dette betyr at logoen eller trykket er synlig fra begge sider, men en av dem er et speilbilde. Ved å ta det riktige valget mellom venstre- og høyresiden sørger du for at avtrykket av flagget ditt vises så optimalt som mulig for besøkende og forbipasserende. Vi gir deg gjerne en rekke tips for å gjøre det beste valget.


Hva betyr det, vaier til venstre eller høyre

Med venstre- og høyre-alternativet indikerer vi hvor flagget er festet. Med et høyreflagg er bekreftelsen til venstre, så flagget vaier til høyre. Med venstreflagg er det akkurat omvendt. Flagget er sminket på høyre side og flagget blåser derfor til venstre. Det riktige blåsealternativet er den vanligste versjonen. Alle landsflagg, provinsflagg og temaflagg er standard høyreorienterte.Vaier til høyre Vaier til venstre


Et slående budskap på fasaden

Et fasadeflagg eller kioskflagg, som navnet tilsier, henges på fasaden til en bygning. Når du velger riktig flagg, går du gjennom følgende trinn: #1 Stå foran inngangen til bygningen, vendt mot inngangen. #2 Vurder fra hvilken side besøkende og forbipasserende (hovedsakelig) kommer. Kommer besøket hovedsakelig fra venstresiden? Velg deretter et høyreorientert flagg. Hvis de besøkende hovedsakelig kommer fra høyre, velg et venstreorientert flagg. #3 Har du et flagg på begge sider av inngangen? Da er det fint å henge et høyreflagg til venstre og et venstreflagg til høyre, slik at din logo eller trykk er godt synlig fra høyre side av begge innfartsveiene. #4 Foretrekker du dobbeltsidig? Ta så en titt på et dobbeltsidig kioskflagg laget av PVC, slik at trykket er godt lesbart på begge sider.

Med et høyre flagg er konfekten til flagget til venstre, mens med et venstre flagg er konfekten til høyre


Velge masteflagg eller bannerflagg

Når du velger riktig vindretning for stangflagget eller bannerflagget ditt, er ting litt annerledes. Et flagg på en stang bæres alltid med vinden. På grunn av den skiftende vindretningen kan det hende du trenger et venstre flagg en gang, mens du helst ville ha foretrukket et høyre flagg dagen etter. Noen ganger er det slett ikke ille at flagget ses fra 'baksiden', hjernen vår er vant til å snu dette. Vil du se hvilken vindretning som passer best for din situasjon ved bestilling? Vi gir deg en rekke tips. #1 Tenk på stedet du vil vise utskriften fra på den mest optimale måten. Dette kan være fra inngangen, men ved synlig plassering for eksempel også fra offentlig (riksvei). Fra det perspektivet velger du flagget. #2 I Norge er det nesten alltid vind. Ifølge værinstituttene er sørvestvind mest vanlig i Norge. Dette faktum kan være den avgjørende faktoren hvis du bestiller et flagg til stangen. #3 Ikke sikker på hva du skal velge? Start så med et standard høyreflagg, dette er det mest valgte alternativet. Heng flagget og sjekk jevnlig hvordan flagget ditt henger fra masten.

Flagg er vanligvis trykket enkeltsidig eller trykket på flaggduk med trykk på baksiden. Dette betyr at logoen eller trykket er synlig fra begge sider, men en av dem er et speilbilde.

Vaier til høyre Vaier til venstre


Vi håper å ha inspirert deg med disse tipsene for å velge riktig flagg. Trenger du hjelp? Vårt nettteam hjelper deg gjerne. Still spørsmålet ditt via chatten på nettsiden eller via e-post


30 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page