top of page

Stjel showet i vintermånedene

Oppdatert: 26. nov. 2022

Bring hjem og hage inn i den koselige vinteratmosfæren med produktene til Fairybell! Med disse julelysene til flaggstangen kan du forvandle stangen din til et vakkert opplyst juletre. Julelysene er veldig attraktive i de mørke månedene og et ekte blikkfang i hagen din! Flaggstangens julelys er offisielt egnet for stangen på 6 og 8 meter.

Men passer også på en stang på 7 eller 9 meter.


Bestill Fairybell flaggstang julelys Leter du etter bærekraftig julebelysning med LED til flaggstangen din? Fairybell julelys passer for stangen på 6 og 8 meter. Julebelysningen til en 6-meters mast består av 900 energieffektive LED-lys. Belysningen til en 8-meters mast har 1500 energieffektive LED-lys. Produktet er designet og produsert i Nederland.

Heng julelys foran flaggstangen Du kan enkelt henge Fairybell-julelysene i stangen din. Se instruksjonsvideoen eller følg trinnene nedenfor. Heng først belysningen i masten din og løft den opp. Koble deretter begynnelsen og slutten sammen ved hjelp av magnetstripen. Spre masten litt og fest tappene med et bånd: båndet sørger for at hver rad er like langt fra masten og du får en fin helhet. På denne måten kan du lage et vakkert juletre i hagen din på kort tid! I tillegg er julelysene også vedlikeholdsfrie.


Hvorfor bestille julelys til flaggstangen din hos Flaggbutikk? Fairybell-belysningen til en flaggstang er på lager hos oss: så vi kan levere raskt! • Du er sikret holdbare julelys med lengst levetid. • Julelysene til masten er enkle å montere selv.

Kjøp Fairybell-julelysene enkelt på nett via flaggbutikkens nettbutikk. For spørsmål eller råd hjelper vi deg gjerne via chatten vår eller kontaktskjemaet. Ofte stilte spørsmål

Hvordan henger du Fairybell-julelysene foran masten? • Heis toppen av belysningen inn i masten din. • Lukk begynnelsen og slutten sammen med magnetstripen. • Fest et bånd til masten din: På denne måten sikrer du at hver pinne er like langt fra masten. • Kjør tappene i bakken og fikser belysningen. • Koble strømmen til treet.

Hvilken farge har lysene på Fairybell-julelysene? Lysene har en varm hvit farge. Hva gjør Fairybell bærekraftig? Takket være den innovative plasseringen av de energieffektive LED-lysene, bruker Fairybell-julebelysningen til masten lite strøm og er derfor et bærekraftig valg.Vi er utsolgt for 2022, bestill i tide neste år.30 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page